Kicsit mérges vagyok most, ahogy a napra visszagondolok (elsősorban az estére). Ma volt ugyanis a "Welcome party", direkt nekünk külföldi diákoknak. Nem vagyok nagy igényű a bulikat tekintve, hiszen volt olyan este is már, hogy a hűtőnek támaszkodva beszélgettem végig az estét a kis borommal (igaz, Móni?!). Na de ez az este: feleakkora helyre, mint a Tó (!!!), úgy hogy volt egy csocsóasztal is, betömörítették az összes külföldit plusz akik még akartak jönni. Az itallista pedig az alábbi volt: SÖR (nyilván), vodka, tequila, cola, narancslé, ásványvíz. Mondanom se kell, hogy nem voltunk ott valami sokat... Ja, és még a helyes számítógéptermes srác se volt ott :( Azt nevettük a többiekkel, hogy a héten már a második buli nem jött össze, és még csak szerda van.

Előtte lakógyűlés volt (itt legalább jelen volt a helyes fenti szomszédom), megbeszéltük a takarítási rendet, lesz majd egy közös kolibuli is (bár ezután nem tudom, hogy ők mit neveznek bulinak), stb. Megtudtam, hogy az egyik néger srác valahonnan Afrikából jött, a másik pedig konkrétan Etiópiából. Szegényeknek biztos elég kemény lesz a tél :D Hétfőn kitakarítjuk közösen a konyhát, utána heti váltásban.

Reggel volt egy előadásom, nagyon jó volt, bár ezt az átjáróház-stílust sztem egy darabig még biztos nem fogom megszokni. Hétfőn pl. az egyik csaj kutyával jött be. :S pff. Megreggelizik mindenki, szürcsölgetik a kis teájukat a termoszból, majd sorba járnak ki pisilni. Mindeközben valaki mindig érkezik, valaki mindig távozik. Ááááá....

Ja, és bibi, megcsináltam az angol házimat :D Vicces volt! "I take after my father."

folyt. köv...

Szerző: Csibus  2009.10.22. 00:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csibustuttgart.blog.hu/api/trackback/id/tr471466747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása